Душата говори… и разказва най-съкровените си тайни. Говори за житейските мъдрости, добродетелта, копнежите на сърцето, живота в чужбина и изобщо за важните неща.

„Душата говори“ е заглавието на колективен сборник с разкази и поезия, в който участвам като автор с един разказ и едно стихотворение.

корица душата говори


Кои сме ние

Преди точно една година (март 2021 г.) във виртуалното пространство попаднах в компанията на разностранно талантливи българки, пръснати по цял свят. Нарекохме се „Дамски Хоби Бар“ (което в последствие се трансформира в „Хоби бар“ и „Charity bar“) и ни беше много забавно да споделяме хобита и случки от ежедневието. Запознах се с други хоби писателки. От самото начало някой предложи да си имаме литературен петък, в който да споделяме разкази по предварително зададена тема. В моята секция за разкази вече споделих, че точно така се върнах към творенето на разкази, без да знам, че тази идея ще надскочи мащабите си многократно. С някои от участничките споделяме общи интереси, с други – занимания, но като цяло не сме супер близки помежду си. Затова се изненадах от нещата, които постигнахме заедно, признавам си.

визия душата говори

Как и кога я написахме?

През месец август Теодора Николаева предложи да създадем книга с наши творби, с която да подкрепяме различни благотворителни каузи. „Душата говори“ беше реализирана в много кратък срок (1 декември 2021) като всички картини, фотографии и оформление е дело на нашия Дамски Хоби Бар/ Charity bar. Цветна е и се печата на бройка при поръчка от фирма LuLu, Англия, като има възможност за доставка до всяка точка на света.

кафе и душата говори

Изцяло за благотворителност

Всички приходи без производствените разходи са за благотворителност. Подкрепили сме успешно вече няколко акции, всяка акция е за съответния месец.

еbook

Как да поръчате?

Ако искате да се сдобиете с нашата книга с кауза, ето начините:

за поръчка на книжен формат вижте тук:

за поръчка на електронна книга вижте тук:

електронна книга
error: Content is protected !!