В днешния забързан свят, стресирани от дългата пандемия или световните проблеми, често забравяме да се запитаме днес бяхме ли щастливи. А вчера? А утре ще бъдем ли?

ЩАСТЛИВ ЛИ СЪМ?

Щастието не е резултат от вашите професионални успехи или провали, нито от това дали имате страхотна къща, дебела банкова сметка и красив партньор, нито е в резултат от образованието или възможността да ходите на скъпи екскурзии. Щастието е вътрешно състояние на духа. То ви дава насока, стимул и може да генерира всички изброени неща, ако ги пожелаете и излъчвате щастие още преди да сте ги получили.

КАК ДА БЪДА ЩАСТЛИВ?

Няма човек, който да не си е задавал този въпрос, но истината е, че малцина намират навреме верния отговор. Причината е, че щастието не е в едно единствено константно нещо (партньор, реализация, вещ…), а е състояние, което изпитваме при различни за всекиго обстоятелства. Колкото по-често се чувствате щастливи и го осъзнавате, толкова по-силно привличате в живота си от всички неща, които ви карат да трептите на вибрациите на вашето щастие. За съжаление, обратното също важи – колкото по-често се чувствате нещастни (и не предприемате нищо по въпроса), толкова повече неприятни стечения на обстоятелствата привличате към себе си.

ТАЙНАТА НА ЩАСТИЕТО

… е наистина в малките неща. Ако умеете да се радвате на дреболии, да ги забелязвате в деня си и да търсите щастливите вибрации навсякъде около вас, вие градите вашия собствен щастлив свят. Постепенно ще се обградите с щастливи хора, които само ще засилват вашето усещане, че в живота ви царят хармония, красота и приятни емоции. Научете се да цените малките жестове, малките радости и да ги предизвиквате да ви се случват. Запомнете, че нищо не идва случайно, а в резултат на вашите мисли. Аз изпробвам това почти всеки ден и винаги получавам желаното бързо и ефективно, а самият факт, че желанията ми се изпълняват с лекота, ме прави щастлива. 

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

fb-share-icon0

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!