Моят свят минус тебе в него – каквото и да остане, малко е.“

Светът остана БЕЗ Тоше Проески на 16.10.2007 г.

Аз го открих година по-късно. Беше любов от първата песен.

На втория ден бях вече член на Български Форум за Тоше Проески

Животът ми се изпълни с музиката му толкова осезаемо, че това повлия на развитието ми като човек и творец.

Като човек съм вдъхновена от личния му пример на хуманист и добротворец, посланик на доброто и любовта без граници. Добрите му дела надживяха краткия му житейски път и намериха продължение в безбройните благотворителни акции на нашия форум, както и на много други почитатели по цял свят.

Като творец съм вдъхновена от необятната музикална вселена, която е Тоше. За своите едва 10 години на музикалната сцена оставя богато и пъстро творчество, което никога няма да ми омръзне. Дълбочината на текстовете на песните и посланията им са едно от най-любимите ми „Тоше“ неща. Вярвам, че до голяма степен точно те събудиха текстописеца в мен и ме тласнаха съвсем реално по нов път не само професионално, но и в личен план.

Тоше е моето безгранично вдъхновение и вяра в доброто. През годините съм му посвещавала много стихове, няколко разказа, един текст за песен и една приказка. Думите ми за него никога няма да свършат.

Избрах да направя отделна секция за Тоше тук, защото за мен той винаги ще е извор на вдъхновение и вселенска любов. Няма как да говоря за творчеството си, без да му отделя специално местенце.

Рисунките на Тоше Проески са авторско дело на Оксана Руяноска!

error: Content is protected !!